Social Icons

Monday, November 28, 2011

Mega Special: Planet Of The Apes (1 to 5)


Το franchise ταινιών "...Of The Apes" είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα sci-fi/post apocalyptic franchise όλων των εποχών και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το blog.

Friday, November 11, 2011

Mega Special: Masters Of The Universe (reposted Βy the power of Grayskull!)

 

There is a place where legends are born. Where the light confronds the dark. An world of incredible mystery, magic and adventure. An world where colosal powers will collide in  a battle to control the universe. The Place Is Earth The Time Is Now. Masters Of The Universe!

Καταρχάς εδώ και καιρό ακούγεται πως θα γυριστεί ταινία με τον He-Man και πολλοί από εσάς, ειδικά οι πιο νεότεροι νομίζετε πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά. Σας πληροφορώ πως δεν είναι, καθώς τα τρομερά ξαδέρφια από το Ισραήλ, Yoram Globus και Menahem Golan μέσω της θρυλικής τους εταιρείας Cannon Films αποφάσισαν στο μακρινό 1987,  την χρονιά που ο τεράστιος Νίκος Γκάλης οδηγούσε την Ελλάδα στον μεγάλο θρίαμβο, να αγοράσουν τα δικαιώματα μέσω του Edward Presmann, από την Mattel (ναι η πασίγνωστη κατασκευάστρια παιχνιδιών) και να κάνουν την ταινία "Masters Of The Universe". Το αποτέλεσμα? Τι άλλο εκτός από το να τραβολογάμε μπαμπάδες-μαμάδες στο σινεμά για να δούμε τον πιο δυνατό άνθρωπο στο σύμπαν, να κατατροπώνει τον κακό Skeletor και τα καταχθόνια σχέδια του.

Thursday, November 10, 2011

Ένα μεγάλο ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ στους greek subtitleκηδες + Ένας 100% αληθινός διάλογος


Μετά από 6 ώρες μετάφρασης ταινίας με Αγγλικά/Ισπανικά Λ. Αμερικής σε Ελληνικά με το καλύτερο πάντα αποτέλεσμα και με προσοχή και με ακριβή μεταφορά της αγγλικής αλλά και της ισπανικής (Λ. Αμερικής) slang.  Πέθανα και φούντωσα. Είμαι σε περίεργο mood. Οπότε ετοιμαστείτε. Προειδοποιώ έχει πολύ "φλόκι" παρακάτω...

Tuesday, November 8, 2011

R.I.P "Smokin'" Joe Frazier


Ο Smokin' Joe Frazier σε μια επίδειξη θέλησης και όχι μόνο, ξαπλώνει (o μοναδικός που το έχει κάνει) τον Cassius Clay (Muhammad Ali) και στην συνέχεια κερδίζει τον τίτλο στον 15ο γύρο μιας πραγματικής τιτανομαχίας διατηρώντας τον τίτλο του (1971)  


In Pure Bad-Ass Style...




Saturday, November 5, 2011

Blast From The Past: Death Wish Mania (Repost)

Το συγκεκριμένο ποστ, είναι αναδημοσίευση παλιότερου που είχε γίνει στο blog



Με αφορμή την πρόσφατη προβολή (επιτέλους) του Machete στην Ελλάδα και την υπέρτατη εμπειρία που μας έδωσε για μία ακόμη φορά ο θεός Robert Rodriguez παρέα με την πιο cult bad-ass φιγούρα όλων των εποχών, Danny "I fuck your Skull" Trejo, έφαγα φλασιά με τον Charles Bronson. Ο λόγος? Τόσο ο Trejo τόσο και ο Charlie είναι "σκατόφατσες" που λέμε και δώ στο Ελλάντα. Επίσης ένας άλλος λόγος που είναι και ο κυριότερος έχει να κάνει με την ηλικία του Danny o oποίος είναι 66 ετών! (Δεν του φαίνεται με τίποτα όμως!). Στα 66 του λοιπόν ο τύπος πρωταγωνίστησε σε action ταινία όπως έκανε και ο Bronson μέχρι τα 73 του παίζοντας στο τελευταίο Death Wish, το νο5. Οπότε έχοντας φάει αυτή τη φλασιά έκατσα να δω ξανά μετά από χρόνια, όλα τα Death Wish από το πρώτο ως το τελευταίο και να χαθώ στο κόσμο του bad-ass Bronson. Ο οποίος από το 1960 και το ρόλο του στους "Magnificent Seven" ως τα μέσα της δεκαετίας του 90' ήταν ένας από τους πιο σκληροτράχηλους τύπους που πάτησαν το πόδι τους σε κινηματογραφικό στούντιο.